HomeDomaca Muzika"Od Subote Do Petka" - prvi singl i video spot grupe "Karma"...

“Od Subote Do Petka” – prvi singl i video spot grupe “Karma” s novom pjevacicom Stellom

Brzi plesni ritam, lakopamtljiva melodija i zabavni tekst odlike su nove pjesme grupe Karma – ‘Od Subote Do petka‘ koju autorski potpisuju Amir Kazić Leo, Nenad Čirjak alias Dj Neno i Alka Vuica. A upravo se čuvena kantautorica uključila u novi projekt grupe Karma jer ju je nova pjevačica Stella, kaže, oborila s nogu.

– “Stella ima neku zaraznu karizmu, teško joj je odoljeti. Podsjeća me na Tajči kojoj sam napisala sve najveće hitove, a Stella dijeli njezinu energiju. Kad počnete suradnju, postane toliko kreativno da ne možete stati dok doista ne obratite pažnju i na najmanju sitnicu.”, istaknula je Alka uoči promocije novog Karminog singla.

Stella

Nova pjevačica grupe koja je prethodnog desetljeća žarila i palila Europom i Azijom u grupu je ušla preko audicije. Šefu benda Neni poslali su video njezinog nastupa i Stella sada priznaje nije baš vjerovala da će nju, djevojku iz Imotskog, odabrati za novu pjevačicu. No, sreća joj se nasmiješila. Menagement Karme dobio je preko stotinu prijava za novu pjevačicu, no bili su vrlo nezadovoljni pristiglim materijalima. Neno je već bio pomalo izluđen kako ne može naći novu pjevačicu, a kad mu je primio video snimku Stellinog nastupa odmah je osjetio da je Stella ona prava. Nije čak ni dočekao jutro, nego ju je odmah nazvao i pozvao u Istru na probno snimanje. Nakon dva dana, Stella je stigla u Umag i postala službeno nova pjevačica grupe Karma.

Nastupaju već nekoliko mjeseci, a krajem ljeta, nakon što Stellu upozna publika u regiji na brojnim ljetnim nastupima, nova postava grupe Karma ponovno kreće na češku i slovačku turneju s novom pjevačicom i novim pjesmama koje već tradicionalno osvajaju diskoteke istočne Europe.

Preslusajte Novu Pjesmu i Novi Spot “Od Subote Do Petka”

Glazba: Amir Kazić Leo
Tekst: Alka Vuica
Aranžman: Nenad Čirjak – Neno DJ

Režija: Dario Godič – Cinematix Studios
Make up: Maša Miheljčić
Frizure: Mijo Majhen
Plesačice: Leila Muminhodžić – Kaja,Samanta,Maša,Lara

Pesmu mozete preuzeti pod “Download” 

Karma na Facebook: https://www.facebook.com/KarmaHR

Tekst Pesme / Lyrics: 

Od subote do petka
svakog petka ispočetka
za novu žurku svi smo spremni
samo pleši, nikad legni
nek’ se pije dok smo žedni

Od subote do petka
svakog petka ispočetka
još jednu putnu svima
a u zoru još po dvije
lud je ‘ko sa nama nije

Mjesec k’o limun
zvijezde se pale
miriše ljeto
i morske trave
Obuci štikle
isturi grudi
neka baš svatko
noćas poludi

Moje su usne
k’o ljubilice
tvoje su ruke
k’o mazilice
Asfalt se topi
more se pjeni
ma hajde kreni
prema meni..

Hajde zlato moje
da se ljubimo
najljepše u dvoje
da poludimo

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments