Kalamari V Poletje Z Singlom “Svežih Vrtnic”

Posted: May 11, 2015 / in: Domaca Muzika, Novosti, Slider, Slovenian Music / Comments


Kalamari 
so za glasbeno popestritev letošnjega poletja pripravili novi single z sočnim naslovom „SVEŽE VRTNICE“ za katerega pravijo, da je prava poletna poslastica in jo že lahko slišimo na vseh radijskih postajah. V prihodnjih tednih bodo Kalamari za pesem posneli tudi videospot z priznanim Slovenskim režiserjem, katerega ime ostaja skrivnost in ga bodo razkrili tik pred premiero videa.

Kalamari - 2015 - Svezih Vrtnice (clanak)

Za glasbeno obliko poletnega mamba “Sveže vrtnice” je poskrbel novopečeni frontman DARJAN GRŽINA, besedilo je prispeval Drago Mislej – Mef, aranžma pa je več kot vhunsko obarval kitarist in ustanovni član Kalamarov Matjaž Švagelj. Pevec Darjan Gržina je tako pričakovano prevzel vlogo avtorja večine skladb, katere bodo uvrščene na dolgo pričakovani 9. Studijski album. Kalamari obljubljajo, da bo studijska različica izdana ter širši javnosti predstavljena že v prvi polovici naslednjega leta.

Primorci se poleg studia zadržujejo tudi na vseh večjih odrskih prizoriščih po Sloveniji. Z osveženo ekipo po več kot 20-ih letih delovanja, sta poleg »frišnega« frontmana Darjana Gržine in ustanovnega člana Matjaža Švaglja še David MavecGipps na basu, Danijel Možina na klaviaturah in Bogdan Turnšek – Poly za bobni. Sicer pa lahko več o Kalamarih izveste na njihovi spletni strani www.kalamari.si ter na profilih njihovih družbenih omrežij.

Preslusajte Pesmu “Svežih Vrtnice”

Pesmu mozete preuzeti pod “Download” u sekciju “Slovenian” 

© All right reserved 2020 - YCN – YuCafe Network by RoyalwpThemes