HomeDomaca MuzikaDenisova priča: Boban Rajović ispunio želju slepom dečaku iz Sarajeva

Denisova priča: Boban Rajović ispunio želju slepom dečaku iz Sarajeva [Foto+Video]

U Sarajevu živi sedamnaestogodišnji dečak Denis Barta, slep od rođenja a koji uz to boluje od epilepsije i blažeg oblika autizma.

Boban 1

Denis ima lošu govornu komunikaciju, ne može samostalno da se umije, da se oblači, da jede…a ono što jede mora biti kašasto. Međutim, kada ovaj neverovatni mladić dođe u kontakt sa klavijaturom on postaje potpuno druga osoba, kao da uđe u neki novi svet u kojem čini čuda!

Boban 4

Trenutno Denis u svom repertoaru ima oko 5.000 pesama različitih žanrova. Obožava da peva i svira a svojim svirkama ispred Katedrale u Sarajevu, kao i u baštama klubova i diskoteka ovaj neverovatni mladić plaća svoje lečenje.

Denis je bio počasni gost na koncertu velikog italijanskog umjetnika Andree Bocellija ali pevač kojim je, kako kaže njegova majka Dina, naprosto opsednut je Boban Rajović.

“Denis ima dve velike želje. Jedna je da ozdravi a druga da upozna svoga idola. Često me pita majko da li ću ja ozdraviti? I ako ozdravim da li ću upoznati Bobana Rajovića” priča mama Dina koja je zbog čestih Denisovih pitanja o Rajoviću odlučila da kontaktira ekipu emisije “Sve za ljubav” te svom sinu pokuša ispuniti barem tu želju, da upozna pevača čije sve pesme Denis zna.

“Kontaktirala me je ekipa emisije “Sve za ljubav” i pojasnili mi o čemu se radi i naravno da sam pristao da odem u Sarajevo i upoznam tog dragog dečka. Jedini je problem bio naći vreme za odlazak jer sam zaista zatrpan obavezama ali kad sam na fejsbuku vidio o kakvom je dečaku reč prosto sam zanemeo. Denis me je fascinirao svojim talentom i upornošću i rekao sam svom timu radite šta znate ali mi sve sastanke, snimanja i sve ostale obaveze odgodite, ja moram što pre upoznati tog dečaka” priča nam Rajović

Rajović nije želeo da u Sarajevo ide “praznih ruku” te je zamolio ekipu emisije “Sve za ljubav” da saznaju koji poklon bi Denisa najviše obradovao. Kroz razgovor sa njegovim roditeljima saznali su da bi Denisa mnogo usrećilo kada bi dobio novi laptop kako bi imao gde da pohranjuje snimke sa nastupa, što mu je Rajović sa ogromnim zadovoljstvom poklonio.

Nakon snimanja Rajović je Denisa pozvao da mu bude gost na nastupu u Ljubuškom što je njega mnogo obradovalo i odmah se počeo pripremati za nastup sa svojim najdražim pevačem.

Kako je izgledao njihov susret pogledajte ovde

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments