Rajovic razljutio suprugu pa se jedva izvukao

Posted: July 16, 2015 / in: Domaca Muzika, Novosti / Comments

Za ne poverovati: Crnogorac a radi k’o crnac?!

Izreka “Radi kao crnac” vrlo lako bi se mogla zameniti novom koja glasi “Radi kao Boban Rajović” Upravo ta rečenica najbolje opisuje Rajovićevu letnju turneju u sklopu koje će raditi bukvalno svaki dan!

Boban nstupi 1

Boban nastupi 2

Mnogima se zavrti u glavi pri samom pogledu na listu nastupa a Rajovićevi najodaniji fanovi su se već zabrinuli kako će on izdržati taj tempo.
Boban 01

Medjutim, oni koji ga dobro poznaju i prate njegovu karijeru znaju da on nikad ne miruje.
Proteklih par dana koji su trebali biti iskorišteni za odmor i punjenje baterija Rajović je iskoristio za snimanje spota za pesmu “Padobran” a od ovoga petka kreće ubitačan tempo, nastupi po jadranskoj obali, od Crne Gore do Slovenije, ali i BiH i to bukvalno svaki dan za šta je on, kako kaže, i više nego spreman.

Boban 1

“Iskreno, ja sam već navikao na ovakav tempo mada sam sebi bio obećao da ću ovoga leta malo “povući ručnu” ali eto, opet nam se omaklo. Ovaj put vozimo i vešeraj sa sobom jer nema kući do septembra” – kaže Rajović kroz smeh.

Kako smo saznali, njegovoj supruzi se baš nikako nije svidela činjenica da će i ovoga leta izostati zajednički odmor ali ju je Boban ipak uspeo smekšati obećavši joj da je nakon letnje turneje čeka odmor iz snova.

© All right reserved 2019 - YCN – YuCafe Network by RoyalwpThemes