HomeDomaca MuzikaPogledajte Rajovićev skok bez padobrana

Pogledajte Rajovićev skok bez padobrana [Video + Foto]

Spot za pesmu “Padobran” koja je zapalila društvene mreže te na Pink Music festivalu osvojila čak dve nagrade, konačno je predstavljen javnosti.

Zanimljivo je i to da nije ekranizovana originalna vezija pesme nego remix koji je radio DJ Diki, jedan od najpoznatijih DJ-eva u Švajcarskoj, a snimanje je povereno produkcijskom timu “X Visual”

A009_C084_07016S_001.R3D.00_04_05_00.Still004

U spotu (baš kao i u pesmi) Rajović je beznadežno zaljubljen u devojku koja u njemu vidi samo prijatelja dok je on za nju spreman uraditi baš sve, pa čak i skočiti bez padobrana, što je na kraju spota i učinio.

Glavna ženska uloga pripala je Dijani Cvijetić, aktuelnoj Miss Švajcarske koja se u spotu muški poigrava sa Rajovićem, provocira ga dajući mu zadatke koje mora ispuniti kako bi joj dokazao svoju ljubav.

IMG_2816-Edit

Jedan od tih zadataka je i rizični skok sa stene u more a kako je Rajović obavio taj ali i ostale zadatke pogledajte ovde

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments