HomeDomaca Muzika"Vato Loco" jel nam to pristizu novi Elitni Odredi!?

“Vato Loco” jel nam to pristizu novi Elitni Odredi!?

“Vato loco” je nedavno formirana grupa, a njihova muzička okosnica je balkanski,Rnb stil. Grupu, za sada, čine Robert Dolovčak iz Njemačke i Gipsy Giovanni Alvarez iz Beča.

IMG_20150826_112853

– Kada smo čuli da se rasformirala grupa “Elitni odredi”, došli smo na ideju da kao dvojac napravimo nešto slično, sličnog stila, ali ne da ih kopiramo. Ipak imamo svoj stil – priča nam Robert Dolovčak i nastavlja:

– Trenutno nemamo nastupnih aktivnosti, još smo na početku, ali nam je želja da se i to što prije desi, da se predstavimo u što boljem svjetlu, posebno na prostoru Balkana. U pregovorima smo sa “BR produkcijom” Bobana Rajovića u vezi našeg prvog muzičkog izdanja, ali još uvijek čekamo na njegov, odnosno odgovor njegovih saradnika iz produkcije,ako ne onda bi nam bilo dobro došao idjtunes ako Bog da. Naravno, riječ je o singlu, što bi bilo sasvim dovoljno za početak. Ostvarili smo kontakt i saradnju sa Marijom Radojičić koja nam je i napisala tekst za našu prvu pjesmu pod nazivom “Noćas Nema Granica”, također imamo i saradnju sa Blueback Hr Armando Kis, HamiRecords iz Austrije i sa mladim producentom Slaven Vukicevic također iz Hrvatske

Ukoliko bi iznašli određena finansijska, odnsono sponzorska sredstva, snimili bi i spot

IMG_20150825_215057 IMG_20150825_215107

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments