HomeDomaca MuzikaVIDEO: Majstorije sa loptom: Sin poznatog pevača u akciji

VIDEO: Majstorije sa loptom: Sin poznatog pevača u akciji

Tek što se smestio u Beogradu, pevač Boban Rajović morao je ponovo spakovati kofere i odseliti, ovoga puta u Minhen. To je učinio zbog sina Andrije koji je na pravom putu da postane uspešan fudbaler.

Boban sa sinom na treningu

Naime, ponosni tata često je isticao kako je njegov naslednik talentovan za fudbal te da će jednoga dana sigurno biti u vrhu liste najpoznatijih fudbalera sveta.

Po svemu sudeći, brižni tata pomaže koliko je moguće da se to i ostvari a uz Andrijin neosporan talenat to uopšte neće biti teško.

Minhen je tek prva stepenica ka vrhu a kako saznajemo, mnogi inostrani klubovi već su ozbiljno zainteresovani za Rajovića juniora.

Obzirom na Andrijine majstorije sa loptom ne čudi što već sada može da bira klub u kojem će zaigrati. Oni su odlučili da, za sada ostanu u Minhenu a ubrzo ćemo saznati čiji dres će Andrija obući.

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments