Home Domaca Muzika VIDEO: Majstorije sa loptom: Sin poznatog pevača u akciji

VIDEO: Majstorije sa loptom: Sin poznatog pevača u akciji

Tek što se smestio u Beogradu, pevač Boban Rajović morao je ponovo spakovati kofere i odseliti, ovoga puta u Minhen. To je učinio zbog sina Andrije koji je na pravom putu da postane uspešan fudbaler.

Boban sa sinom na treningu

Naime, ponosni tata često je isticao kako je njegov naslednik talentovan za fudbal te da će jednoga dana sigurno biti u vrhu liste najpoznatijih fudbalera sveta.

Po svemu sudeći, brižni tata pomaže koliko je moguće da se to i ostvari a uz Andrijin neosporan talenat to uopšte neće biti teško.

Minhen je tek prva stepenica ka vrhu a kako saznajemo, mnogi inostrani klubovi već su ozbiljno zainteresovani za Rajovića juniora.

Obzirom na Andrijine majstorije sa loptom ne čudi što već sada može da bira klub u kojem će zaigrati. Oni su odlučili da, za sada ostanu u Minhenu a ubrzo ćemo saznati čiji dres će Andrija obući.

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Badrov U Drustvu Najvecih Svjetskih Zvijezda

Davor Badrov je izdao novi singl pod nazivom "Kilometri sad nas dijele" koji je po svemu sudeci medju najboljim pjesmama u njegovoj bogatoj karijeri. Pjesmu...

Ljubavnici opet razvaljuju! Snimili spot koji će vas razveseliti do te mjere da ćete zaboraviti na sve loše stvari

Svima nam je dosta ove teške situacije koja nas je zadesila i baš zato popularni Ljubavnici odlučili su malo razvedriti ovo oblačno vrijeme koje...

Živ je Sinan, umro nije. Dok god se njegove pjesme pjevaju!

Medo Sakić, rodjeni sin Sinana odpjeva u studio "WS Music" kod legende Kenan Fejzic Cine, Sinanovu pjesmu "Otvori se nebo". Poslušajte šta su geni...

Ljubavnici opet iznenadili! Poslušajte pjesmu koja se savršeno uklapa u mjesec ljubavi

Da su Ljubavnici najpopularniji bend mlađe generacije, to je već jasno svima. Ovi dečki koji ruše sve rekorde, ovaj su puta pokazali svoju nježniju stranu te...

Recent Comments