HomeDomaca MuzikaKo je odbio ponudu stranih muzickih producenata i karijeru gradi u Bosni...

Ko je odbio ponudu stranih muzickih producenata i karijeru gradi u Bosni i Hercegovini?

Veldina Alibegić je ime koje svi dobro znaju u sjevernom dijelu Bosne i Hercegovine. Poznata pjesnikinja,profesorica njemačkog jezika i književnosti u slobodno vrijeme bavi se muzikom.

Veldina Alibegic - 2015 - Zurka Je Kod Mene 1 

Veldina je do sada objavila dva singla koji su dostigli veliku popularnost i uveli je na velika vrata bh.estradnog neba.Nakon objavljenih pjesama „Ne trebaš mi“, „Tečeš mi kroz vene“ koje je uradila u saradnji sa Tempo produkcijom,mlada pjevačica dobila je mnogo ponuda iz stranih muzičkih produkcija koje je odbila iz jednog razloga – nije mogla otići iz svoje zemlje.

Lijepa Krajiškinja nastavila je sa muzičkom karijerom u Bosni i Hercegovini i trenutno predstavlja pravo osvježenje za našu estradu. Nedavno je snimila novu pjesmu pod imenom „Žurka je kod mene“ koja će vas oraspoložiti i razmrdati u ovim jesenjim danima.

„Muzika je moja velika ljubav i mislim da se to i osjeti u mojim pjesmama. Ova pjesma je nastala poslije dobre žurke i druženja sa mojim bendom. Došla mi je ideja,nisam spavala do jutra dok je nisam završila. Jednostavno kad dobijem inspiraciju odmah se bacam na posao. To je tajna uspjeha-ništa ne ostavljaj za sutra. Sretna sam jer je publika prihvatila pjesmu s oduševljenjem što potvrđuju i mnogobrojne poruke koje dobijam putem društvenih mreža. Trenutno spremamo i spot ali neću otkrivati puno detalja za sada,“ izjavila je Veldina.

Tekst i muziku napisala je Veldina dok su aranžman uradili Almir Ajanović i Damir Bečić. Pjesma je snimljena u profesionalnom studiju Tempo u Sarajevu.

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments