HomeDomaca MuzikaBosanka će na regionalnoj sceni zasjeniti sve beogradske silikonske pjevačice!

Bosanka će na regionalnoj sceni zasjeniti sve beogradske silikonske pjevačice!

O Dijani Bliznac se sve već zna. Uspješna i talentovana pjevačica već duže vrijeme predstavlja pravo muzičko osvježenje na domaćoj sceni.

Slika 1

Nakon izlaska njenog prvog albuma „Ponosna grešnica”, pod markom Tempo productiona postala je popularna kako u Bosni i Hercegovini tako i izvan naših granica. Njene pjesme “U minutu 100”, “Ponosna grešnica”, “Macho man” i druge, dugo su bile na vrhovima muzičkih top-listi televizijskih i radio stanica. Njene pjesme sa prvog albuma opravdale su sva očekivanja publike. Dijana nastavlja u istom ritmu pa je tako došlo vrijeme da javnosti prezentira i novi singl pod imenom “Zreo za ludaru”.

Pozivnica za medije

“Zahvaljujući uspješnoj saradnji sa sjajnom ekipom Tempo productiona, snimljena je nova pjesma pod imenom “Zreo za ludaru”. Za pjesmu je snimljen i video spot na kome je radio veliki tim iz Sarajeva i iz Beograda. Režija spota je prepuštena Dejanu Milićeviću dok je snimanje pjesme vođeno pod dirigentskom palicom Almira Ajanovića.Radilo se nekoliko dana puno parom, a tokom sljedeće sedmice,tačnije 27.oktobra u “Pivnici HS”, bit će održana i promocija gdje ću javnosti prezentirati svoj dosadašnji rad. Iako se radilo od jutra do mraka, bilo je i zanimljivih situacija. Na primjer, ekipa iz Beograda nije vjerovala da nemam plastičnih korekcija na sebi, kažu da odavno nisu vidjeli prirodno lijepu i zgodnu pjevačicu,” izjavila je božanstvena Dijana.

Lijepa Bosanka je svojom ljepotom, prirodnošću,šarmom i fotogeničnošću zasjenila sve kamermane i fotografe koji ni nakon snimanja nisu mogli da vjeruju da je sve na Dijani dar prirode. Bez teksta su ostale i beogradske silikonske ljepotice.

Dijana je otkrila da video spot krije veliko iznenađenje, na što će bh. javnost morati da sačeka do utorka, 27.oktobra kada će premijerno i biti predstavljen projekat pod imenom “Zreo za ludaru”. Poznavajući zanosnu Dijanu, uvijek se isplati čekati.

Slika 2

 

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments