Home Domaca Muzika Dijana Bliznac predstavila dugo očekivanu pjesmu "Zreo Za Ludaru"

Dijana Bliznac predstavila dugo očekivanu pjesmu “Zreo Za Ludaru”

U utorak, 27. oktobra u prepunoj “Pivnici HS” u Sarajevu, održana je promocija nove pjesme i video spota Dijane Bliznac pod imenom “Zreo za ludaru”.

Pjesma je oduševila sve prisutne koji su sa dugim aplauzima pokazali šta misle o novoj Hit pjesmi. Podrške i pohvale bosanskohercegoviačkoj divi dali su Fuad Backović Deen, Dalal Midhat-Talakić, Sulejman Haljevac Memo, Toni Fišić, Aldino, Neno Murić, Šaćir Ameti, Gordan Dizdarević Grk, Dženan Jahić, Dino Osmić, Naida Bešlagić, Sejo Boy i mnogi drugi.

“Ja svoja osjećanja u ovom trenutku riječima ne mogu opisati. Pjesma je odlično prihvaćena od predstavnika sedme sile i publike. Od trenutka objavljivanja video spota na YouTube-u primila sam veliki broj čestitki i pohvala. Hvala mojoj drugoj porodici – Tempo produkciji i naravno zahvale firmi sound.ba. Presretna sam, a ova pjesma je poklon mojoj publici koja je uz mene sve ove godine,” izjavila je Dijana Bliznac.

Slika 1 Slika 2 Slika 3 Slika 4

Muziku i tekst potpisuje Damir Bečić koji je zajedno uz Almira Ajanovića uradio aranžman za pjesmu “Zreo za ludaru”. Video spot djelo je Dejana Milićevića dok je pjesma snimljena u sarajevskom studiju “Tempo”.

Pesmu mozete preuzeti na sledeci link:
http://ley.la/pmRzI 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Živ je Sinan, umro nije. Dok god se njegove pjesme pjevaju!

Medo Sakić, rodjeni sin Sinana odpjeva u studio "WS Music" kod legende Kenan Fejzic Cine, Sinanovu pjesmu "Otvori se nebo". Poslušajte šta...

Ljubavnici opet iznenadili! Poslušajte pjesmu koja se savršeno uklapa u mjesec ljubavi

Da su Ljubavnici najpopularniji bend mlađe generacije, to je već jasno svima. Ovi dečki koji ruše sve rekorde, ovaj su puta pokazali svoju nježniju...

Balcano i Rade Lacković u duetu “Tatina Princeza”

Za sve Vas koji pratite naš portal donosimo najnoviji duet mladog hrvatskog pjevača Balcana i folk ikone...

Rule – 2020 – Prva Ljubav

https://youtu.be/Hz1r4vpqS7A ✔ Social Media: http://emdc.yt/wsmusic ✔ Download & stream: soon ✔WS Music...

Recent Comments