Home Domaca Muzika Kreativni fanovi opet rasplakali Bobana Rajovića

Kreativni fanovi opet rasplakali Bobana Rajovića [Video + Foto]

Krajem prošle godine, tačnije 25. decembra Boban Rajović proslavio je svoj 44. rođendan. Kao i svake godine, njegovi najvatreniji fanovi su se organizovali i osmislili veoma interesantan poklon za Rajovića.

Naime, svako od njih je napisao ličnu rođendansku poruku Bobanu a onda su sve te čestitke spojili u jednu knjigu.

Boban i Natalia

Zanimljive su “korice” knjige urađene po Bobanovim najvećim hitovima pa su tako na prvoj stranici rođendanske knjige “Usne boje vina”, “Crna lala”, “Padobran”….

Sat i strelica sa natpisom Beograd je asocijacija na Rajovićev hit “Pola sata do Beograda” cveće i trava kao asocijacija na pesmu “Kosači” džep sa ključem unutra asocira na pesmu “Broj 23″… a vredni fanovi su se potrudili da sakupe i sve novinske članke o Bobanu iz 2015. godine i prilože uz knjigu.

Boban poklon 2

Obzirom da mu poklon nisu bili u prilici uručiti 25. decembra, snimili su mu rođendansku knjigu i poslali video a rođendansku knjigu su mu uručili u novogodišnjoj noći, što je njega toliko oduševilo i raznežilo da je čak i suzu pustio.
I ovoga puta su Rajovićevi fanovi pokazali da su zaista kreativni a kako izgleda “rođendanska knjiga” pogledajte kroz par fotografija ali i ovde:

Photo & video: BR Team

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Badrov U Drustvu Najvecih Svjetskih Zvijezda

Davor Badrov je izdao novi singl pod nazivom "Kilometri sad nas dijele" koji je po svemu sudeci medju najboljim pjesmama u njegovoj bogatoj karijeri. Pjesmu...

Ljubavnici opet razvaljuju! Snimili spot koji će vas razveseliti do te mjere da ćete zaboraviti na sve loše stvari

Svima nam je dosta ove teške situacije koja nas je zadesila i baš zato popularni Ljubavnici odlučili su malo razvedriti ovo oblačno vrijeme koje...

Živ je Sinan, umro nije. Dok god se njegove pjesme pjevaju!

Medo Sakić, rodjeni sin Sinana odpjeva u studio "WS Music" kod legende Kenan Fejzic Cine, Sinanovu pjesmu "Otvori se nebo". Poslušajte šta su geni...

Ljubavnici opet iznenadili! Poslušajte pjesmu koja se savršeno uklapa u mjesec ljubavi

Da su Ljubavnici najpopularniji bend mlađe generacije, to je već jasno svima. Ovi dečki koji ruše sve rekorde, ovaj su puta pokazali svoju nježniju stranu te...

Recent Comments