Home Domaca Muzika Kreativni fanovi opet rasplakali Bobana Rajovića

Kreativni fanovi opet rasplakali Bobana Rajovića [Video + Foto]

Krajem prošle godine, tačnije 25. decembra Boban Rajović proslavio je svoj 44. rođendan. Kao i svake godine, njegovi najvatreniji fanovi su se organizovali i osmislili veoma interesantan poklon za Rajovića.

Naime, svako od njih je napisao ličnu rođendansku poruku Bobanu a onda su sve te čestitke spojili u jednu knjigu.

Boban i Natalia

Zanimljive su “korice” knjige urađene po Bobanovim najvećim hitovima pa su tako na prvoj stranici rođendanske knjige “Usne boje vina”, “Crna lala”, “Padobran”….

Sat i strelica sa natpisom Beograd je asocijacija na Rajovićev hit “Pola sata do Beograda” cveće i trava kao asocijacija na pesmu “Kosači” džep sa ključem unutra asocira na pesmu “Broj 23″… a vredni fanovi su se potrudili da sakupe i sve novinske članke o Bobanu iz 2015. godine i prilože uz knjigu.

Boban poklon 2

Obzirom da mu poklon nisu bili u prilici uručiti 25. decembra, snimili su mu rođendansku knjigu i poslali video a rođendansku knjigu su mu uručili u novogodišnjoj noći, što je njega toliko oduševilo i raznežilo da je čak i suzu pustio.
I ovoga puta su Rajovićevi fanovi pokazali da su zaista kreativni a kako izgleda “rođendanska knjiga” pogledajte kroz par fotografija ali i ovde:

Photo & video: BR Team

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Živ je Sinan, umro nije. Dok god se njegove pjesme pjevaju!

Medo Sakić, rodjeni sin Sinana odpjeva u studio "WS Music" kod legende Kenan Fejzic Cine, Sinanovu pjesmu "Otvori se nebo". Poslušajte šta...

Ljubavnici opet iznenadili! Poslušajte pjesmu koja se savršeno uklapa u mjesec ljubavi

Da su Ljubavnici najpopularniji bend mlađe generacije, to je već jasno svima. Ovi dečki koji ruše sve rekorde, ovaj su puta pokazali svoju nježniju...

Balcano i Rade Lacković u duetu “Tatina Princeza”

Za sve Vas koji pratite naš portal donosimo najnoviji duet mladog hrvatskog pjevača Balcana i folk ikone...

Rule – 2020 – Prva Ljubav

https://youtu.be/Hz1r4vpqS7A ✔ Social Media: http://emdc.yt/wsmusic ✔ Download & stream: soon ✔WS Music...

Recent Comments