Home Domaca Muzika Haos u Zagrebu: Boban Rajović raspametio Zagrepčane (VIDEO + FOTO)

Haos u Zagrebu: Boban Rajović raspametio Zagrepčane (VIDEO + FOTO)

Sinoć je u jednom zagrebačkom klubu nastupio Boban Rajović, kojem u poslednje vreme na bini društvo pravi atraktivna Mira Milosavljević. Iako u Hrvatskoj često peva, interesovanje za njegove nastupe ne jenjava. Stoga ni ne čudi da je Rajović odlučio početkom sledeće godine održati čak dva solistička koncerta upravo u Hrvatskoj.

IMG_7200

I za sinoćnji nastup tražila se karta više. Klub je bio pretesan za sve koji su želeli uživati u Rajovićevom nastupu. Pevalo se do ranih jutarnjih časova a sa svakom novom pesmom atmosfera je rasla do usijanja!

Na kraju nastupa Boban nam se požalio:
“Navikao sam da na mojim nastupima prve redove uvek zauzmu žene ali otkako Mira nastupa sa mnom sve je više muškaraca u prvim redovima. Nije da mi to smeta, naprotiv. Pevam ja i muškarcima ali žene u prvim redovima su nekako lepši prizor”

Deo atmosfere od sinoć pogledajte ovde:

IMG_7197

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Živ je Sinan, umro nije. Dok god se njegove pjesme pjevaju!

Medo Sakić, rodjeni sin Sinana odpjeva u studio "WS Music" kod legende Kenan Fejzic Cine, Sinanovu pjesmu "Otvori se nebo". Poslušajte šta...

Ljubavnici opet iznenadili! Poslušajte pjesmu koja se savršeno uklapa u mjesec ljubavi

Da su Ljubavnici najpopularniji bend mlađe generacije, to je već jasno svima. Ovi dečki koji ruše sve rekorde, ovaj su puta pokazali svoju nježniju...

Balcano i Rade Lacković u duetu “Tatina Princeza”

Za sve Vas koji pratite naš portal donosimo najnoviji duet mladog hrvatskog pjevača Balcana i folk ikone...

Rule – 2020 – Prva Ljubav

https://youtu.be/Hz1r4vpqS7A ✔ Social Media: http://emdc.yt/wsmusic ✔ Download & stream: soon ✔WS Music...

Recent Comments