HomeDomaca MuzikaDaniel Kajmakoski predstavlja “Samo Za Ljubav”

Daniel Kajmakoski predstavlja “Samo Za Ljubav”

Tačno dve godine od pobede u najvećem muzičkom takmičenju na Balkanu – X Faktor Adria, Daniel Kajmakoski predstavlja novu pesmu “Samo Za Ljubav”.

Daniel Kajmakoski 04 - Samo za ljubav FOTO LCF Media

– “Samo Za Ljubav” je pesma kakvu sam samo mogao da poželim! Potpuno se uklapa u moj dosadašnji stil, ima emotivan tekst koji govori o borbi za ljubav i naklonost voljene žene, a celu priču prati interesantan spot. Verujem da će publika prepoznati emociju i posvećenost koju smo moj tim i ja uložili u ovu pesmu. – kaže poznati pevač.

Ekipa koja je radila na Danielovoj prethodnoj pesmi “Decenije”, okupila se i oko kompozicije “Samo za ljubav”. Muziku i tekst je pisala Aleksandra Milutinović, za aranžman je bio zadužen Darko Dimitrov, dok tekst za makedonsku verziju potpisuje Ognen Nedelkoski.

– Ova pesma slavi ljubav, pozitivna je i nežna. Spot je na moje veliko zadovoljstvo režirao Nemanja Novaković, čovek koji razume i oseća muziku, pa i spot prati priču pesme: ljubav, san, magnovenje. – kaže Aleksandra Milutinović.

Daniel Kajmakoski 03 - Samo za ljubav FOTO LCF Media

Ovde pogledajte spot za pesmu “Samo Za Ljubav”

Daniel Kajmakoski na Facebook: https://www.fb.com/Kajmakoski.Daniel
Official Website: http://www.danielkajmakoski.mk

Download:
http://ley.la/HeY7U

Tekst Pesme / Lyrics:

Još uvjek navijam da se vratiš,
tu nadu krijem od svih,
i kad posumnjaju da te slustim
ja te sakrijem u stih.

Protresem staklenu kuglu sa stola
u njoj je zaspao snijeg
otkucaj lomi tišinu na pola
moja zauvjek.

Ljubav, samo za ljubav, za nas,
zastave su na vrh koplja
gdje god si bila do sad
u moj zagrljaj si dobro došla
da ti uvijek suzu poljubim
i na zemju dlanom da je spustim
kad iz ovog sna se probudim
kao kamen me niz srce pusti.

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments