Home Domaca Muzika Kome smeta Dijana Bliznac?

Kome smeta Dijana Bliznac?

Dijana Bliznac je nakon svoje pojave na BH muzičkoj sceni napravila pravu pometnju. Njen album “Ponosna Grešnica” je jedan od najslušanijih u protekloj godini dok je singl “Zreo Za Ludaru” oborio rekorde slušanosti kako u Bosni i Hercegovini tako i u regionu.

Slika 1

Mlada, šarmantna pjevačica je nižući uspjeh za uspjehom izazvala veliku pažnju. Kažu da se sve oprašta osim uspjeha, tako da se lijepa Dijana ni kriva ni dužna pronašla u neugodnoj situaciji. Naime pjesma “Zreo Za Ludaru” je nakon premijere ostvarila milionske preglede na YouTube-u, ali je spot nedavno ukinut.
“Ne znam koliko dugo nema spota, ali moji fanovi i prijatelji novinari su me informisali o tome. Još uvijek ne vjerujem da se to dešava. Bezuspješno sam više puta pokušavala pronaći tekst misleći da je trenutna greška, ali nažalost spot je ukinut na YouTube-u”, kazala je Dijana.
Na pitanje šta misli ko stoji iza ovoga izjavila je:”Ne želim da vjerujem da je ovo neko namjerno uradio, ali očito da jeste. I sama se pitam kome to smetam i zašto?”
Nadamo se da će uskoro doći do razrješenja ove situacije te da ćemo ponovo imati priliku uživati u pjesmi i video spotu lijepe Dijane Bliznac “Zreo Za Ludaru”.

Slika 4

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Badrov U Drustvu Najvecih Svjetskih Zvijezda

Davor Badrov je izdao novi singl pod nazivom "Kilometri sad nas dijele" koji je po svemu sudeci medju najboljim pjesmama u njegovoj bogatoj karijeri. Pjesmu...

Ljubavnici opet razvaljuju! Snimili spot koji će vas razveseliti do te mjere da ćete zaboraviti na sve loše stvari

Svima nam je dosta ove teške situacije koja nas je zadesila i baš zato popularni Ljubavnici odlučili su malo razvedriti ovo oblačno vrijeme koje...

Živ je Sinan, umro nije. Dok god se njegove pjesme pjevaju!

Medo Sakić, rodjeni sin Sinana odpjeva u studio "WS Music" kod legende Kenan Fejzic Cine, Sinanovu pjesmu "Otvori se nebo". Poslušajte šta su geni...

Ljubavnici opet iznenadili! Poslušajte pjesmu koja se savršeno uklapa u mjesec ljubavi

Da su Ljubavnici najpopularniji bend mlađe generacije, to je već jasno svima. Ovi dečki koji ruše sve rekorde, ovaj su puta pokazali svoju nježniju stranu te...

Recent Comments