Home Domaca Muzika Okrenulo Se Kolo Sreće: Rajoviću rekao da se drži taksiranja, a upravo...

Okrenulo Se Kolo Sreće: Rajoviću rekao da se drži taksiranja, a upravo on danas je vlasnik taksija!

Iako je prošlo već desetak dana od spektakularnog koncerta Bobana Rajovića u splitskoj Spaladium Areni, hrvatski mediji ne prestaju pisati o Crnogorcu koji je “zaludio” mlade Dalmatince i napunio Spaladium Arenu.

13001054_10154190929797578_6456035514914456722_n[1]

Ono što se, pored Rajovićevog spuštanja sa stropa Arene još uvijek prepričava jeste i dokumentarac koji je pušten pred koncert, a kroz koji je Rajović Splićanima ispričao svoju životnu priču.

Glavni akter je izvjesni Ante koji Bobanu poručuje da se drži taksiranja jer se pjevanjem baš neće proslaviti. Rajović je tada tvrdio da će on jednoga dana puniti Arene širom Balkana, na šta je Ante odgovorio da će, ako se to desi, on istetovirati njegovo ime.

Neposredno pred koncert u Splitu Rajović je kroz medije Antu pozvao da dodje na koncert a interesantno je da se Ante zaista i pojavio. Ono što je još interesantnije jeste da Ante danas vozi taksi i da u Hrvatskoj ima svoju firmu.

Ante je ispunio svoje obećanje i istetovirao ime Bobana Rajovića na ruci a tetovažu je pokazao u Spaladium Areni pred desetak hiljada ljudi.

Dokumentarac kojim se Boban Rajović predstavio splitskoj publici a koji govori o njegovom putu od vozača taksija do pjevača koji puni dvorane, pogledajte ovdje:

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Badrov U Drustvu Najvecih Svjetskih Zvijezda

Davor Badrov je izdao novi singl pod nazivom "Kilometri sad nas dijele" koji je po svemu sudeci medju najboljim pjesmama u njegovoj bogatoj karijeri. Pjesmu...

Ljubavnici opet razvaljuju! Snimili spot koji će vas razveseliti do te mjere da ćete zaboraviti na sve loše stvari

Svima nam je dosta ove teške situacije koja nas je zadesila i baš zato popularni Ljubavnici odlučili su malo razvedriti ovo oblačno vrijeme koje...

Živ je Sinan, umro nije. Dok god se njegove pjesme pjevaju!

Medo Sakić, rodjeni sin Sinana odpjeva u studio "WS Music" kod legende Kenan Fejzic Cine, Sinanovu pjesmu "Otvori se nebo". Poslušajte šta su geni...

Ljubavnici opet iznenadili! Poslušajte pjesmu koja se savršeno uklapa u mjesec ljubavi

Da su Ljubavnici najpopularniji bend mlađe generacije, to je već jasno svima. Ovi dečki koji ruše sve rekorde, ovaj su puta pokazali svoju nježniju stranu te...

Recent Comments