Karma novu pjesmu i video spot “Rio” snimila u Istri i Kolumbiji

Posted: April 29, 2016 / in: Domaca Muzika, Novosti, Slider / Comments

1
Grupa “Karma” ponovo putuje diljem svijeta! U ljetnom singlu “Rio” feat. “Aainjaa” vatrene plesne ritmove nove pjesme i video spota snimili su u suradnji s najboljim svjetskim sviračima batucade iz Kolumbije, a dio kadrova sniman je i na ulicama Bogote. Batucada je vrsta sambe s afričkim utjecajem, a samplovi perkusija i nevjerojatna energija svirača “Aainjaa” savršeno su se uklopili u Karminu novi singl.

2

– Dan mi je jednostavno prekratak za sve što mi se dešava otkada sam postala pjevačica grupe Karma. “Letim k’o avion” iz svojeg Imotskog na snimanja, koncerte u Istri i Sloveniji, u studio… U Rio još nisam odletjela, ali nadam se da će se i to ovo ljeto ostvariti! – kaže kroz smijeh vatrena i simpatična pjevačica “Karme” Stella.

5

– Zahvaljujući modernoj tehnologiji “Rio” smo snimali na dva kontinenta – hrvatske kadrove u Rovinju, a južnoameričke u Bogoti. Produkciju spota potpisuje “Medvid”, a u snimanju je sudjelovalo i dvadesetak plesača plesnih škola “Roxanne” iz Rovinja i “AB Original Crew” iz Pule. Prvi put smo surađivali i s izvrsnom Divnom Milovanović koja nam je napisala tekst za “Rio”. – kaže autor glazbe i aranžmana Nenad Čirjak.

Ugodno slusanje i gledanje vam zelimo 

© All right reserved 2019 - YCN – YuCafe Network by RoyalwpThemes