Home Domaca Muzika Karma novu pjesmu i video spot "Rio" snimila u Istri i Kolumbiji

Karma novu pjesmu i video spot “Rio” snimila u Istri i Kolumbiji

1
Grupa “Karma” ponovo putuje diljem svijeta! U ljetnom singlu “Rio” feat. “Aainjaa” vatrene plesne ritmove nove pjesme i video spota snimili su u suradnji s najboljim svjetskim sviračima batucade iz Kolumbije, a dio kadrova sniman je i na ulicama Bogote. Batucada je vrsta sambe s afričkim utjecajem, a samplovi perkusija i nevjerojatna energija svirača “Aainjaa” savršeno su se uklopili u Karminu novi singl.

2

– Dan mi je jednostavno prekratak za sve što mi se dešava otkada sam postala pjevačica grupe Karma. “Letim k’o avion” iz svojeg Imotskog na snimanja, koncerte u Istri i Sloveniji, u studio… U Rio još nisam odletjela, ali nadam se da će se i to ovo ljeto ostvariti! – kaže kroz smijeh vatrena i simpatična pjevačica “Karme” Stella.

5

– Zahvaljujući modernoj tehnologiji “Rio” smo snimali na dva kontinenta – hrvatske kadrove u Rovinju, a južnoameričke u Bogoti. Produkciju spota potpisuje “Medvid”, a u snimanju je sudjelovalo i dvadesetak plesača plesnih škola “Roxanne” iz Rovinja i “AB Original Crew” iz Pule. Prvi put smo surađivali i s izvrsnom Divnom Milovanović koja nam je napisala tekst za “Rio”. – kaže autor glazbe i aranžmana Nenad Čirjak.

Ugodno slusanje i gledanje vam zelimo 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Živ je Sinan, umro nije. Dok god se njegove pjesme pjevaju!

Medo Sakić, rodjeni sin Sinana odpjeva u studio "WS Music" kod legende Kenan Fejzic Cine, Sinanovu pjesmu "Otvori se nebo". Poslušajte šta...

Ljubavnici opet iznenadili! Poslušajte pjesmu koja se savršeno uklapa u mjesec ljubavi

Da su Ljubavnici najpopularniji bend mlađe generacije, to je već jasno svima. Ovi dečki koji ruše sve rekorde, ovaj su puta pokazali svoju nježniju...

Balcano i Rade Lacković u duetu “Tatina Princeza”

Za sve Vas koji pratite naš portal donosimo najnoviji duet mladog hrvatskog pjevača Balcana i folk ikone...

Rule – 2020 – Prva Ljubav

https://youtu.be/Hz1r4vpqS7A ✔ Social Media: http://emdc.yt/wsmusic ✔ Download & stream: soon ✔WS Music...

Recent Comments