HomeDomaca MuzikaPremijera: R.I.N.A. Obara balkan novim spotom i novom pesmom! (Video)

Premijera: R.I.N.A. Obara balkan novim spotom i novom pesmom! (Video)

Mlada i atraktivna pevačica iz Nemačke, Marina Simijonović, poznatija kao R.I.N.A. već dugo najavljuje svoju novu pesmu i spot pod nazivom ’Ja Tako Stalno’.

13059441_545052382365751_1120548834_n

Obzirom da se na spotu radilo više od mesec dana, R.I.N.A. je upravo ispunila sva očekivanja publike i napravila pravo ludilo! Na ovakvom spotu, ali i pesmi pozavidele bi joj mnoge slavne ličnosti, ali kao što i R.I.N.A. sama za sebe kaže, kada nešto radite iz ljubavi i po svome to mora da bude TOP! Nakon hita i dueta sa reperom Sha pod nazivom ’Gangster Boy’, posvećuje se totalno svom fazonu i dobija vernu publiku iz dana u dan.

Poslušajte novu pesmu ‘Ja Tako Stalno’ i pogledajte spot!

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments