Home Domaca Muzika Premijera: R.I.N.A. Obara balkan novim spotom i novom pesmom! (Video)

Premijera: R.I.N.A. Obara balkan novim spotom i novom pesmom! (Video)

Mlada i atraktivna pevačica iz Nemačke, Marina Simijonović, poznatija kao R.I.N.A. već dugo najavljuje svoju novu pesmu i spot pod nazivom ’Ja Tako Stalno’.

13059441_545052382365751_1120548834_n

Obzirom da se na spotu radilo više od mesec dana, R.I.N.A. je upravo ispunila sva očekivanja publike i napravila pravo ludilo! Na ovakvom spotu, ali i pesmi pozavidele bi joj mnoge slavne ličnosti, ali kao što i R.I.N.A. sama za sebe kaže, kada nešto radite iz ljubavi i po svome to mora da bude TOP! Nakon hita i dueta sa reperom Sha pod nazivom ’Gangster Boy’, posvećuje se totalno svom fazonu i dobija vernu publiku iz dana u dan.

Poslušajte novu pesmu ‘Ja Tako Stalno’ i pogledajte spot!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Živ je Sinan, umro nije. Dok god se njegove pjesme pjevaju!

Medo Sakić, rodjeni sin Sinana odpjeva u studio "WS Music" kod legende Kenan Fejzic Cine, Sinanovu pjesmu "Otvori se nebo". Poslušajte šta...

Ljubavnici opet iznenadili! Poslušajte pjesmu koja se savršeno uklapa u mjesec ljubavi

Da su Ljubavnici najpopularniji bend mlađe generacije, to je već jasno svima. Ovi dečki koji ruše sve rekorde, ovaj su puta pokazali svoju nježniju...

Balcano i Rade Lacković u duetu “Tatina Princeza”

Za sve Vas koji pratite naš portal donosimo najnoviji duet mladog hrvatskog pjevača Balcana i folk ikone...

Rule – 2020 – Prva Ljubav

https://youtu.be/Hz1r4vpqS7A ✔ Social Media: http://emdc.yt/wsmusic ✔ Download & stream: soon ✔WS Music...

Recent Comments