HomeDomaca MuzikaMuškarci oprez! Nives Celzijus kao ikona seksipila udara u glavu k'o mamurluk

Muškarci oprez! Nives Celzijus kao ikona seksipila udara u glavu k’o mamurluk

Rijetko pijem, ali kad popijem, onda pažljivo biram što pijem da se lagano napijem i da drugi dan ne bih imala mamurluk.

unspecified

Imam prijatelja Jima uz kojeg su noćni provodi najbolji, a sve cure i dečki mogu ga vidjeti kako je zgodan u ovom spotu. Zato smo i pokrenuli akciju #MakeHistory da svaki naš izlazak i noćni provod uđe u povijest. Pijem jedino s Jimom jer mi on pruža sigurnost. Prenio mi je kako me njegovi prijatelji smatraju ikonom seksipila i da udaram u glavu k’o mamurluk. Zato smo i novu pjesmu tako nazvali, ispričala je kroz smijeh popularna pjevačica.
Željno isčekivani ‘mamurluk’ konačno je tako ugledao svjetlo dana. Uvijek senzacionalna i provokativna Nives Celzijus objavila je novi glazbeni video za pjesmu “Mamurluk” s kojom će nastupiti na predstojećem CMC festivalu u Vodicama. A Nives k’o Nives, pametnica, rijetko ikad išta prepušta slučaju kad je njezina karijera u pitanju pa već sada najavljuje da će se za njezin nastup na ovom festivalu bina ponovno prilagođavati njezinom nastupu. S Karanfilima je na binu dovela cijelo folklorno društvo 2014. Prošle godine je doslovno zapalila pozornicu i publiku – pirotehnikom i spektakularnim nastupom, a ove godine, najavljuje, želi nadmašiti samu sebe.

unspecified2

Glazbu i stihove za pjesmu “Mamurluk” napisao je Dušan Bačić, aranžer je Bojan Dragojević, a izdavač Croatia Records čiji je Nives ekskluzivni izvođač.

Uzivajte uz NOVU Pjesmu

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments