HomeDomaca MuzikaBalada godine? 100.000 pregleda na demo snimak za samo 2 dana! Mirza...

Balada godine? 100.000 pregleda na demo snimak za samo 2 dana! Mirza Šut najavio novi Maxi Single koji izlazi…

Mirza Šut trenutno snima 3 nove pjesme u Studiju Worldsound / WS Music. Jedna od novih pjesama je balada, od koje mozemo cuti mali dio demo snimka, koji je snimljen u studiju i postavljen na Facebook. Snimak je zapalio internet sa rekordnim brojem pregleda i dijeljenja. Za 2 dana ga je pregledalo preko 100.000 ljudi. Sigurni smo da ce pjesme kao i uvjek do sada biti veliki hitovi!

Pjesme ce biti objavljene krajem Oktobra. Do tada uzivajte u snimku sa malim djelom nove pjesme, i pretplatite se na WS Music YouTube Kanal, i lajkujte stranice WS Music & YuCafe, da nebi propustili najnoviju muziku!

 

Uskoro novi Hitovi – Mirza Šut & WS Music

Mali dio jedne od novih pjesama koje ce izaci uskoro. Komentirajte kako vam se svidja.

Posted by WS Music on Dienstag, 6. September 2016

Uskoro nesto novo iz produkcije WS Music.

Poslusajte i komentirajte kako vam se svidja.

Posted by Mirza Šut on Dienstag, 6. September 2016

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments