HomeDomaca MuzikaFaruk Duran premijerno predstavio pjesmu "Posljednje"

Faruk Duran premijerno predstavio pjesmu “Posljednje”

Faruk Duran je svojim glasom i talentom kupio srca publike širom regiona te tako postao jedan od najtraženijih pjevača.U prethodnoj sezoni popularnog muzičkog show-a “Zvezda Granda” bio je jedan od favorita. Njegovo interpretiranje pjesama je jedinstveno, specifično i zbog toga je veliki miljenik publike.

slika-1

Nema sumnje da je jedan od najboljih vokala sa ovih prostora a to dokazuje i novom pjesmom pod imenom “Posljednje”, gdje svi njegovi kvaliteti dolaze do izražaja.
Pjesma je premijerno predstavljena u nedjelju, 13.novembra i za samo nekoliko sati dostigla preko 50 000 pregleda na YouTube-u.

Tekst i muziku za pjesmu “Posljednje” potpisuje Almir Ajanović koji je zajedno sa Miralemom Mandžukom uradio aranžman za ovaj veliki hit u najavi. Na pjesmi su učestvovala poznata imena poput Dragana Todorovića koji je svirao gitare i buzuki dok je prateće vokale otjevala Mensura Bajraktarević.

Uživajte u ovim hladnim jesenjim danima uz novu pjesmu Faruka Durana “Posljednje”.

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments