HomeDomaca MuzikaPONOVO POMERA GRANICE: Marina Tadić objavila spot za novu pesmu! (VIDEO)

PONOVO POMERA GRANICE: Marina Tadić objavila spot za novu pesmu! (VIDEO)

Momenat koji smo dugo očekivali se konačno desio. Napokon je tu novi spot Marine Tadić i spreman je zavladati top lestvicama!


marina-tadic-620x350

     Tokom cele prošle godine, Marina je promovisala neke od pesama koje su se našle na novom albumu.

A ovih dana često možemo da čujemo jednu energičnu, za koju je nemoguće da vam ne uđe u uši!.Reč je o pesmi koja nosi naziv “Nema Sile”.Pored playback-ova koje možemo videti na malim ekranima, lepa plavuša uradila je visokobžetni spot. Inače u mnogim kadrovima ovog visokobudžetnog spota u kojem Marina izgleda bolje nego ikada! Tadićeva je pokazala vitko telo i tanak struk. Nova Marinina pesma naišla je  na odličan prijem publike, a to je Marini dala još veći stvaralački poticaj.marina

Uživajte!


- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments