HomeNovostiEKSKLUZIVNO: Prvi kadrovi sa snimanja spota Rade i Harisa! (FOTO)

EKSKLUZIVNO: Prvi kadrovi sa snimanja spota Rade i Harisa! (FOTO)

Posljednjih mjesec dana dosta se govorilo o novom duetu između Rade Manojlović i Harisa Berkovića koji nosi naziv ‘Pusti noći neka bole’ !


haris1

Ovaj emotivni par snimio je neke dijelove spota, koji će uskoro doživjeti svoju premijeru, cijeli projekat priveden kraju sada nam ostaje samo da cekamo premijeru!Rada u ovom spotu, kao i u prethodnom izgleda savršeno, a možemo reći da i Haris sa svojim stajlingom može da joj parira!Kako su u intervjuu za Grand News otkrili, premijeru ovog dueta možemo uskoro da očekujemo, a Haris se već uveliko priprema za svoju Američku turneju na koju kreće krajem ovog mjeseca.Da su se pored napornog snimanja nih dvoje odlično zabavili dokazuju ove ekskluzivne fotografije.haris-3haris-2

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments