Home Domaca Muzika NOVI SINGL I SPOT DUM DUM BENDA

NOVI SINGL I SPOT DUM DUM BENDA

Zvanično je objavljen spot za pjesmu “ Katarza” u izvedbi DUM DUM band – a.


14825595_323068454724657_2001687135_n

Ovim novim singlom sa kojim su se predstavili na ovogodišnjem New Wave Music Festival- u i osvojili prvo mjesto ujedno i najavljuju novi album na kojem već polahko rade.

“ Jako smo ponosni našim prvim autorskim djelom. Pjesma “Katarza” upravo pokazuje naš rad i trud, a ponajviše stil u kojem pronalazimo sebe.” – istakao je vokalista ovog benda Jasmin Fajić.  

Band DUM DUM osnovan je prije dvije godine od iskusnih muzičara iz svih krajeva Bosne i Hercegovine a sačinjavaju ga : Jasmin Fajić – gitara/vokal, Adnan Hadžić – bubanj /back vokal, Kenan Glavinić – klavijature/back vocal i Emir Lihić – bas gitara. 13880286_1101172696635918_8135936859075596299_n-copy-copy

U dosadašnjem radu svirali su kako po Sarajevskim klubovima tako i u drugim gradovima BiH ,a Autorski rad je nešto na Što se stavlja poseban akcenat u ovom bandu, tako da su u fazi snimanja albuma.
Ovo je prva pjesma za koju muziku , tekst i aranžman potpisuje Jasmin Fajić – Faja .
Pjesma je snimana u dva studija, a to su STUDIO “POGON“ u kojem je sniman bubanj ,te u studiju „AMADEUS“ Marina Meštrovića u kojem su snimljeni vokali , ostali instrumenti te urađen mix i mastering .
Video, čiji je autor Damir Bašić , je sniman u studiju „BOSNATON“ Amara Jažića.


UŽIVAJTE!!

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Živ je Sinan, umro nije. Dok god se njegove pjesme pjevaju!

Medo Sakić, rodjeni sin Sinana odpjeva u studio "WS Music" kod legende Kenan Fejzic Cine, Sinanovu pjesmu "Otvori se nebo". Poslušajte šta...

Ljubavnici opet iznenadili! Poslušajte pjesmu koja se savršeno uklapa u mjesec ljubavi

Da su Ljubavnici najpopularniji bend mlađe generacije, to je već jasno svima. Ovi dečki koji ruše sve rekorde, ovaj su puta pokazali svoju nježniju...

Balcano i Rade Lacković u duetu “Tatina Princeza”

Za sve Vas koji pratite naš portal donosimo najnoviji duet mladog hrvatskog pjevača Balcana i folk ikone...

Rule – 2020 – Prva Ljubav

https://youtu.be/Hz1r4vpqS7A ✔ Social Media: http://emdc.yt/wsmusic ✔ Download & stream: soon ✔WS Music...

Recent Comments