Home Domaca Muzika Balcano i Diskoteka spremni za ljeto!

Balcano i Diskoteka spremni za ljeto!

Stjepan Vujnović Balcano, Slavonac iz Osijeka koji je Hrvatskoj i Balkanskoj publici već  poznat po svojim pjesmama Prada i Cavalli te Vrela Noć  snimio je novi  single  “Diskoteka”.

U suradnji sa prijateljem iz Njemačke, pjevačem Bayom Bosancem uradio je odličan glazbeni  komad koji je svoje mjesto več  pronašao na brojnim playlistama balkanskih  dj-eva i radio postaja.

Tekst za pjesmu potpisuje  Emir Osmanović  dok glazbu i aranžman potpisuje sam Balcano.Pjesma je zaraznog karaktera i već nakon prvog slušanja ulazi u uho.Iako je iz Slavonije,Balcano je popularnost među mladom generacijom stekao baš zbog veselih i energičnih pjesama koje izdaje.Mladi pjevač  Balcano opredjelio se za modernu folk muziku i u njoj se odlično pronašao.Ima veliki  broj nastupa svaki mjesec  i gost je najboljih klubova u zemlji u kojima radi odličnu atmosferu.Uskoro snima i novu pjesmu  “Ne diraj mi jorgovane” za koju se nada da če biti slušana  od strane  mlađe ali i starije publike.Balcano svima šalje veliki pozdrav i želi dugo i toplo ljeto.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Živ je Sinan, umro nije. Dok god se njegove pjesme pjevaju!

Medo Sakić, rodjeni sin Sinana odpjeva u studio "WS Music" kod legende Kenan Fejzic Cine, Sinanovu pjesmu "Otvori se nebo". Poslušajte šta...

Ljubavnici opet iznenadili! Poslušajte pjesmu koja se savršeno uklapa u mjesec ljubavi

Da su Ljubavnici najpopularniji bend mlađe generacije, to je već jasno svima. Ovi dečki koji ruše sve rekorde, ovaj su puta pokazali svoju nježniju...

Balcano i Rade Lacković u duetu “Tatina Princeza”

Za sve Vas koji pratite naš portal donosimo najnoviji duet mladog hrvatskog pjevača Balcana i folk ikone...

Rule – 2020 – Prva Ljubav

https://youtu.be/Hz1r4vpqS7A ✔ Social Media: http://emdc.yt/wsmusic ✔ Download & stream: soon ✔WS Music...

Recent Comments