HomeDomaca MuzikaMacao Band objavio dugo najavljivani video spot i pjesmu „Moja Rano"

Macao Band objavio dugo najavljivani video spot i pjesmu „Moja Rano”

Macao band je objavio dugo najavljivani video spot i pjesmu „Moja rano“. Pjesma je nakon premijere na YouTube-u, zabilježila preko 20.000 pregleda za nekoliko dana.

Tekst i muziku potpisuje Damir Bečić i Almir Ajanović koji je zajedno sa Miralemom Mandžukom uradio i aranžman, dok je za produkciju pjesme zaslužan muzički studio „Tempo“. Video spot je sniman u Zagrebu u kultnom zagrebačkom clubu „The Best“ pod budnim okom redatelja Daria Godiča u 4K produkciji Cinematix studia Zagreb. Video spot je svojom ulogom začinio mladi house DJ KAANE, alias Mateo Čondrić, autor velikog hita “My love for U”.

„Ovom prilikom želimo najaviti da ćemo sa navedenim singlom “Moja rano” nastupiti na festivalu zabavne muzike „Melodije Mostara“ koje će se održati 21.aprila sa početkom u 20,00 sati a koje će uživo prenosti BHT1, te tako isti predstaviti široj publici u Bosni i Hercegovini i dijaspori. Također želimo spomenuti da će sa nama na „Melodijama Mostara“ nastupiti kao prateći vokal Doria Jelić koja se i pojavljuje u našem video spotu, zajedno sa njenom sestrom Lorom,“ izjavio je Tomislav Maleta Tona, član Macao banda.

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments