Home Domaca Muzika Ilma Ponovo Zablistala

Ilma Ponovo Zablistala

Ilmu Karahmet smo upoznali i zavoljeli još prije četiri godine (2013.) kada se kao trinaestogodišnja djevojčica predstavila nezaboravnom interpretacijom pjesme ”Ima jedan svijet” u prvoj sezoni X Factora za naše podneblje. Bila je na dobrom putu da osvoji prvo mjesto i dospjela je u TOP 10 od prvobitnih deset hiljada kandidata.

Nakon ispadanja iz showa, Ilma se povukla iz javnosti, posvetila obrazovanju i usavršavanju svojih vokalnih komptenecija. Povremeno smo imali priliku čuti njene izvedbe internacionalnih hitova, kao i domaćih evergreena na njenom YouTube kanalu, kao i na kanalu najpopularnijeg bosanskog autora Amila Loje (Dženan Lončarević, Saša Kovačević, Goca Tržan, Mirza Selimović, Massimo).

U julu ove godine Ilma se vratila na scenu pjesmom ”Ne zovi me tugo” iz AL Studija i ponovo zavrijedila svu onu pažnju koju je stekla pojavom na X Factoru. Kako pobjednički tim ne treba mijenjati, pred Amilom se našao još jedan zadatak, još jedan hit za Ilmu čiji spot s nestrpljenjem iščekujemo. Do spota i konačnog aranžmana možemo uživati u acoustic verziji pjesme ”Zaledi grijeh”.

Autor: M. Patkovic

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Živ je Sinan, umro nije. Dok god se njegove pjesme pjevaju!

Medo Sakić, rodjeni sin Sinana odpjeva u studio "WS Music" kod legende Kenan Fejzic Cine, Sinanovu pjesmu "Otvori se nebo". Poslušajte šta...

Ljubavnici opet iznenadili! Poslušajte pjesmu koja se savršeno uklapa u mjesec ljubavi

Da su Ljubavnici najpopularniji bend mlađe generacije, to je već jasno svima. Ovi dečki koji ruše sve rekorde, ovaj su puta pokazali svoju nježniju...

Balcano i Rade Lacković u duetu “Tatina Princeza”

Za sve Vas koji pratite naš portal donosimo najnoviji duet mladog hrvatskog pjevača Balcana i folk ikone...

Rule – 2020 – Prva Ljubav

https://youtu.be/Hz1r4vpqS7A ✔ Social Media: http://emdc.yt/wsmusic ✔ Download & stream: soon ✔WS Music...

Recent Comments