Home Domaca Muzika Al`Dino predstavlja novu baladu "Kreni"

Al`Dino predstavlja novu baladu “Kreni”

Popularni pjevač i kantautor Al`Dino Kurić fanove je obradovao novom baladom. Riječ je o numeri koja nosi naziv “Kreni“, a za koju Al`Dino kaže da očekuje mnogo jer je u rangu njegovog hita “Kopriva“. On je u emisiji „Grand Koktel“ promovisao novu pjesmu za koju je muziku i tekst sam radio. “Ne mogu da pobjegnem od svog fazona, to je ono što publika od mene očekuje“, rekao je Al`Dino i ispričao interesantnu priču vezanu za ovu pjesmu.


Naime, pjesmu je uradio prije nekoliko godina i pjevao je ponekad pred nekim kolegama muzičarima i uvijek za nju dobijao najveće pohvale. Jednom se zatekao u društvu veoma poznatog i popularnog pjevača koji je otpjevao mnogo velikih hitova, te mu onako ležerno otpjevao i pjesmu “Kreni” samo da bi čuo i njegovo mišljenje i dobio savjet kao starijeg kolege koga jako poštuje.
Nudio mu je neke druge pjesme, ali pošto je čuo ovu pjesmu počeo je plakati i jako emotivno je doživio ovu pjesmu, te je odmah rekao kako je to pjesma za njega i nazvao je pjesmom njegovog života. Molio je Al Dina da mu je proda i nisu bile pare u pitanju. Tako je poslao svoju djevojku do stana da donese pare i ubrzo se pojavila sa kovertom u kojoj je bilo ravno 10 000 eura, ali Al Dino i dalje nije želio prodati pjesmu, jer je to samo bila još jedna potvrda da se radi o vanserijskoj pjesmi i tekstu, tako da je pjesma ostala u Al Dinovoj izvedbi koju premijerno slušate danas.
Ostaje nam da poslušamo pjesmu i otkrijemo u čemu je tajna ovih stihova, a ime pjevača iz priče namjerno nismo otkrili da bi slušaoci mogli pretpostaviti na osnovu stila pjesme ko bi to mogao biti. Uživajte!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Živ je Sinan, umro nije. Dok god se njegove pjesme pjevaju!

Medo Sakić, rodjeni sin Sinana odpjeva u studio "WS Music" kod legende Kenan Fejzic Cine, Sinanovu pjesmu "Otvori se nebo". Poslušajte šta...

Ljubavnici opet iznenadili! Poslušajte pjesmu koja se savršeno uklapa u mjesec ljubavi

Da su Ljubavnici najpopularniji bend mlađe generacije, to je već jasno svima. Ovi dečki koji ruše sve rekorde, ovaj su puta pokazali svoju nježniju...

Balcano i Rade Lacković u duetu “Tatina Princeza”

Za sve Vas koji pratite naš portal donosimo najnoviji duet mladog hrvatskog pjevača Balcana i folk ikone...

Rule – 2020 – Prva Ljubav

https://youtu.be/Hz1r4vpqS7A ✔ Social Media: http://emdc.yt/wsmusic ✔ Download & stream: soon ✔WS Music...

Recent Comments