Suze Same Da Krenu! Do sada neobjavljeni snimak Tošeta Proeskog nosi sa sobom veliku tugu

Posted: October 8, 2017 / in: Domaca Muzika, Novosti, Slider / Comments

Čini se da je kao tren proletelo deset godina od kada pevač anđeoskog glasa Toše Proeski više nije sa nama. Prerano je preminuo i to u saobraćajnoj nesreći na autputu kod Nove Gradiške u Hrvatskoj.

Toše Proeski

Vest da je Toše preminuo mnoge je uznemirila, neke ostavila u šoku, a ima i onih koji se i danas ne mire sa činjenicom da ga više nema. Ipak, iako on nije tu, muzika je nešto što je za njim ostalo.

Juče je na radsost svih onih koji su voleli i dalje vole njegove pesme, objavljena nova numera “Upali plamen”. Pesma je na engleskom i predstavlja najavu albuma koji je on snimao i želeo da objavi na tom jeziku. Taj projekat će svakako i biti realizovan. U ovoj pesmi čuje se sjajan Tošetov vokal i ekranizovana je na zanimljiv način. Ipak, tuga velika je skrivena iza činjenice da je ova numera nastala samo nekoliko meseci prenjegove pogibije.

Ovo je, svakako, još jedan način da se svi koji su voleli njegov glas podsete da iako više nije među živima, njegov talenat je i dalje neosporan. Pevač je preminuo 16. oktobra 2007. godine.

Izvor: Blic

© All right reserved 2018 - YCN – YuCafe Network by RoyalwpThemes