HomeDomaca MuzikaInovator: Marko Vanilla Spojio Njemacki Rap Sa Balkanskim Melosom

Inovator: Marko Vanilla Spojio Njemacki Rap Sa Balkanskim Melosom

Iako već dugo znamo da Marko Vanilla puni klubove širom Balkana, on se odlučio za doista hrabar potez, te sa novom pjesmom krenuo u pohod na Njemačko tržište.

Pjesma “Nacht im Club” u vrlo kratkom roku dospjela je na Top Liste Njemačkih radio stanica, a posebna je po tome što je krasi balkanski melos i brz ritam na koji smo od njega navikli. Ova kombinacija, smatra Marko, je pravi pogodak, jer donosi novo osvježenje kod slušatelja te otvara novi muzički pravac za koji postoji velika publika.

“Pjesma je puštena putem društvenih mreža dan nakon mog rodjendana, s njom častim sve svoje vjerne slušatelje te im nudim nešto potpuno novo i jedinstveno. Nadam se dobrim reakcijama” – dodao je kratko mladi zabavljač.

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments