HomeDomaca MuzikaIlma Karahmet i Jacques Houdek održali koncert u Minhenu

Ilma Karahmet i Jacques Houdek održali koncert u Minhenu

Naša bosanskohercegovačka mlada zvijezda pobjednica “RTL Zvijezda” u Hrvatskoj Ilma Karahmet održala je svoj koncert u predivnoj sali u Minhenu poznatijoj kao Carll Orff Sall. Pored svojih pjesama Ilma je pjevala šarolik repertoar kao i mnoge hitove s kojima se predstavila na takmičenju kojim je osvojila mnogobrojnu publiku u regiji. Zajedno sa svojim mentorom iz takmičenja “Zvijezde” Jacques Houdekom nastupila je i oduševila kao i uvijek prisutnu publiku.

Koncert je održan u okviru manifestacije Dani Balkana “Balkan tage” Minhen, gdje nastupaju mnoge poznate ličnosti sa prostora bivše Jugoslavije. Ovim putem čestitamo našoj mladoj i persektivnoj muzičkoj zvijezdi Ilmi Karahmet i želimo joj još mnogo ovakvih nastupa u Bosni i širom svijeta.

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments