HomeDomaca MuzikaBalcano i Rade Lacković u duetu “Tatina Princeza”

Balcano i Rade Lacković u duetu “Tatina Princeza”

Za sve Vas koji pratite naš portal donosimo najnoviji duet mladog hrvatskog pjevača Balcana i folk ikone Rade Lackovića.

Publika je na prvu sa zadovoljstvom prihvatila ovaj spoj modernog zvuka koji već nekoliko godina u Hrvatsku donosi Balcano, pjevač i producent iz Osijeka. Naime, ideja za duet došla je nakon višegodišnjeg poznanstva ova dva umjetnika. Svoje prijateljstvo oni su okrunili s ovim duetom koji će zasigurno u kratkom vremenu preplaviti diskoteke i klubove diljem Balkana i Europe. Balcano i Rade najavljuju i nove singlove koji će također u skorije vrijeme ugledati svjetlo dana i pojaviti se na mnoštvo portala i novina, kao i na glazbenim web servisima.

Balcano i Rade Lacković zadovoljni su ovime projektom i raduju se svim pohvala njihovih fanova i brojnim pratiteljima.

Preslusajte novi duet I uzivajte

Balcano I Rade Lacković “Tatina Princeza”

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments