Home Domaca Muzika Balcano i Rade Lacković u duetu “Tatina Princeza”

Balcano i Rade Lacković u duetu “Tatina Princeza”

Za sve Vas koji pratite naš portal donosimo najnoviji duet mladog hrvatskog pjevača Balcana i folk ikone Rade Lackovića.

Publika je na prvu sa zadovoljstvom prihvatila ovaj spoj modernog zvuka koji već nekoliko godina u Hrvatsku donosi Balcano, pjevač i producent iz Osijeka. Naime, ideja za duet došla je nakon višegodišnjeg poznanstva ova dva umjetnika. Svoje prijateljstvo oni su okrunili s ovim duetom koji će zasigurno u kratkom vremenu preplaviti diskoteke i klubove diljem Balkana i Europe. Balcano i Rade najavljuju i nove singlove koji će također u skorije vrijeme ugledati svjetlo dana i pojaviti se na mnoštvo portala i novina, kao i na glazbenim web servisima.

Balcano i Rade Lacković zadovoljni su ovime projektom i raduju se svim pohvala njihovih fanova i brojnim pratiteljima.

Preslusajte novi duet I uzivajte

Balcano I Rade Lacković “Tatina Princeza”

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Živ je Sinan, umro nije. Dok god se njegove pjesme pjevaju!

Medo Sakić, rodjeni sin Sinana odpjeva u studio "WS Music" kod legende Kenan Fejzic Cine, Sinanovu pjesmu "Otvori se nebo". Poslušajte šta...

Ljubavnici opet iznenadili! Poslušajte pjesmu koja se savršeno uklapa u mjesec ljubavi

Da su Ljubavnici najpopularniji bend mlađe generacije, to je već jasno svima. Ovi dečki koji ruše sve rekorde, ovaj su puta pokazali svoju nježniju...

Balcano i Rade Lacković u duetu “Tatina Princeza”

Za sve Vas koji pratite naš portal donosimo najnoviji duet mladog hrvatskog pjevača Balcana i folk ikone...

Rule – 2020 – Prva Ljubav

https://youtu.be/Hz1r4vpqS7A ✔ Social Media: http://emdc.yt/wsmusic ✔ Download & stream: soon ✔WS Music...

Recent Comments