HomeDomaca MuzikaLjubavnici opet iznenadili! Poslušajte pjesmu koja se savršeno uklapa u mjesec ljubavi

Ljubavnici opet iznenadili! Poslušajte pjesmu koja se savršeno uklapa u mjesec ljubavi

Da su Ljubavnici najpopularniji bend mlađe generacije, to je već jasno svima. Ovi dečki koji ruše sve rekorde, ovaj su puta pokazali svoju nježniju stranu te svojim obožavateljicama, ali i obožavateljima, priredili pravu malu poslasticu za Valentinovo.

Iznenadi menovi je singl popularnih Ljubavnika koji već godinama, u mjesecu ljubavi, publiku časte ljubavnom pjesmom, a i ovaj je puta za tekst i glazbu bio zadužen Mario Regelja, dok je za aranžman bio zadužen Luka Kovačić.

Dečki su za pjesmu snimili i atraktivan spot koji se, pod redateljskom palicom Matije Škalića, snimao u Cabare Rebuystarsu, a dobar scenarij upotpunili su Martina Ivanković i Gordan Vogleš, plesači poznati po sudjelovanju u showu Ples sa zvijezdama.

Koliko su dečki popularni te koliko se njihova nova pjesma željno iščekivala govori i to da su Ljubavnici bili nominirani i za nagradu MAC, imali su i tri nominacije za nagradu Cesaricu, a 2019. godina bila je apsolutno njihova kada je Youtube u pitanju. Dečki naravno i s ovom pjesmom očekuju velik uspjeh.

Preslusajte i uzivajte uz novi single “Iznenadi Me”

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments