HomeDomaca MuzikaLjubavnici opet razvaljuju! Snimili spot koji će vas razveseliti do te mjere...

Ljubavnici opet razvaljuju! Snimili spot koji će vas razveseliti do te mjere da ćete zaboraviti na sve loše stvari

Svima nam je dosta ove teške situacije koja nas je zadesila i baš zato popularni Ljubavnici odlučili su malo razvedriti ovo oblačno vrijeme koje se nadvilo nad nama. Činjenica je da moramo biti odgovorni ali istina je i da ne smijemo zaboraviti zadržati osmijeh na licu i širiti ljubav. Upravo je to bila misija Antonije Šole i Marija Regelje kada su stvarali pjesmu „Ona me voli“.

Ovaj dvojac već je uhodani tim za stvaranje hitova, a za aranžman i produkciju bio je zadužen Luka Kovačić, dok su back vokale odradili Jadranka Krištof i Vladimir Pavelić-Bubi.

Pjesma na prvu ulazi u uho, no ovaj će puta zasigurno mnogi biti oduševljeni i video spotom koji se snimao na ulicama grada Samobora koji se pokazao kako sjajna kulisa za ovu zabavnu priču. Naime, dečki su uz pomoć transparenata s ljubavnim porukama napravili pravi lom u gradu. Građani Samobora odlično su prihvatili ovo snimanje pa su im i pomogli tijekom snimanja kako bi spot bio što bolji i zabavniji.

Scenarij potpisuju Tomislav Katanec i Matija Škalić, dok je Matija ujedno bio zadužen i za video produkciju te režiju.

„Želimo svima vratiti osmijeh na lice. Želimo svima reći koliko je važno da se volimo. Ovaj nas spot prikazuje u nešto drugačijim ulogama, pa smo tako na trenutak osjetili kako i druga zanimanja prolaze kroz ovo razdoblje. Slučajni prilaznici bili su oduševljeni i jako susretljivi pa smo tako i uspjeli napraviti spot koji odašilje puno pozitivne energije“, kazao je Mario Regelja, pjevač grupe Ljubavnici.

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments