HomeDomaca MuzikaBadrov U Drustvu Najvecih Svjetskih Zvijezda

Badrov U Drustvu Najvecih Svjetskih Zvijezda

Davor Badrov je izdao novi singl pod nazivom “Kilometri sad nas dijele” koji je po svemu sudeci medju najboljim pjesmama u njegovoj bogatoj karijeri.

Pjesmu potpisuju dokazani hitmejkeri Sinisa Licina i Marko Gluhakovic, za spot je zasluzna ekipa MC Studi BN iz Bjeljine, a posebno pogadja publiku iz dijaspore koja u ovom vremenu korone i ogranicenja nije uspjela posjetiti rodbinu i rodni kraj.

Naime, kao rezultat toga, Badrov je poharao youtube trending u dijaspori, i time se nasao “bok uz bok” s najvecim svjetskim zvijezdama koje su ovih dana izdale novu pjesmu, a Ed Sheeran, Katy Perry, Loredana, samo su neki od njih.

Pjesmu i spot mozete cuti/pogledati ovdje

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments