HomeDomaca MuzikaSaznajte zasto je pevacica Maya Maya dozivela "Nocnu Moru"

Saznajte zasto je pevacica Maya Maya dozivela “Nocnu Moru”

Prelepa pevacica Maya Maya dozivela je nocnu moru kada je otkrila da joj najbolja drugarica. otima decka! Sreca je da se ovde radi samo o novoj pesmi koja nosi naziv “Noca Mora” i u kojoj je bas ovo tematika.

Inace radi se o veoma po nama dobroj pesmi u koju ce se sigurno pronaci dosta zena a u gledanje spota ce uzivati sigurno i vecina muskarca garantujemo. Ova pesma ima po nama potencijal da postane Hit!

Tekst pesme je napisao Amir Puskar zajedno sa Hrvoje Separovic dok se za muziku i za aranzman pobrinuo Amir Puskar. Miks i mastering je uradio niko drugi manje nego poznati Senad Dresevic.

slusajte, uzivajte i podelite pesmu ako vam se dopada!

- Advertisment - Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Most Popular

Recent Comments